Sivut

tiistai 27. helmikuuta 2018

Good Morning !

Aivan ihanaa ja aurinkoista huomenta näin tiistai aamuna ! Meikäläinen on heräillyt jo ennen herätyskellon soittoa auringon valoon joka halusi paistaa verhojen välistä, ja vaikka kuinka yritettiin jatkaa nukkumista niin eihän siitä tullut mitään joten oli parempi nousta vain ylös. Tuosta auringon valosta inspiroituneena ajattelin kun kerrankin kohdalle iski tuplavapaat tälle viikolle niin eiköhän nämä vapaat ole hyvä käynnistää yhteisellä panostetulla aamupalalla.
Kuten viime vuoden puolella kirjoittelin tänne blogin puolelle kuinka huono olen syömään aamupalaa, ja kuinka chia-vanukkaat olivat löytäneet tien tämän aamupalattoman sydämeen, niin nyt me ollaan Janin kanssa innostuttu tämän tyyppisistä panostetuista aamupaloista. Yleensä meidän yhteiset aamiaiset koostuu juuri croisainteista makealla tai suolaisella höysteellä, kahvilla, appelsiinimehusta, pasteijoista, mannapuurosta, paistetuista kananmunista, marjoista ja hedelmistä.
Vaikka edelleen minun tämä paha tapa kiireisinä tai aikaisina aamuina jätän syömättä aamulla ja nopeasti syöminen siirtyy iltapäivän puolelle, joka sitten näkyy myös virkeystilassa ja aivojen toiminnassa kymmenistä kahvikupeista huolimatta, mutta silti nykyaikana jaksan panostaa juuri vapaapäivien ja iltavuorojen aamuina siihen että laitan suuhuni jotain, jolloin myös huomaan sen kuinka aivot toimivat skarpimmin ja olen paljon virkeämpi. Eli ei vanhemmat turhaa opeta että aamiainen on päivän tärkein ateria.
Mitä sitten suunnittelisi tälle päivälle ? Tuplavapailla mulla on ollut tapana lähteä toisena päivänä käymään jossain ja tekemään jotain ja toisena päivänä siivota, pyykätä ja nauttia olosta kotona. Vielä ei ole päätetty kumpi päivä tänään on. En yleensä tykkää suunnitella hirveästi etukäteen mihin vapaapäivät käyttää vaan toimia tunne pohjalta ja tehdä extempore-fiiliksellä asioita. Jos saan päähän pistoksen lähteä jonnekin niin yleensä sitten matkakaverin pienten suostuttelujen jälkeen olleenkin jo matkassa. Ja juuri tällaisilta reissuilta jää kaikista parhaimmat muistot. Pikkuhiljaa myös kaveripiirini on ruvennut oppimaan että minulta saa tällaisina päivinä maailman oudoimpia ehdotuksia.
Mutta aivan ihanaa tiistaita ja helmikuun viimeisiä päiviä, kohta ollaankin maaliskuussa ja päivä kerrallaan lähempänä kevättä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !