Sivut

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

17 ruokakysymystä

Millainen on suosikkiaamupalasi ?
Iso kuppi kahvia kauramaidolla, chia-vanukas tuoreilla marjoilla ja kreikkalaisella jogurtilla ja appelsiinimehua.

Arkinen bravuuri ?
Itse tehdyt lihapullat ja kermainen pasta

Suolaiset vai makeat herkut ?
Sekä että, molemmissa kategorioissa on ne omat lempparit ja vaikeus valita kumpi on parempi on hankala. Voileipäkakut, suolakeksit, popcorn, letut, juustokakut, salmiakki/lakritsi, suklaa, jäätelö, suolapähkinät, viinerit ja suolaiset piirakat, ja jos vielä yhdistät makean ja suolaisen(kinuskipopparit) aaah heaven !

Mitä syöt, kun keittiön kaapeista ei löydy mitään järkeviä raaka-aineita ?
Munakkaan johon lisään sitten yleensä kevät- tai punasipulia, avokadoa, porkkanaa, juustoa ja jos hyvä tuuri on käynyt niin pekonia

Paras lohturuoka ?
Äidin tekemä broiskuvuoka, itselläkin tämä lukeutuu bravuureihin mutta äidin tekemänä tämä on aina tuhat kertaa parempaa !

Lempiruoka lapsena ?
Tämä kysymys oli pakko tarkistaa äidiltä nimittäin lapsena jo olin todella kaikki ruokainen, mitä nenän eteen vain tuli niin se meni. Mutta kesien uudet perunat ja kukkakaali voilla sekä äidin broiskuvuoka oli suurinta herkkua lapsuudessani. 
Mitä jääkaapistasi löytyy aina ?
Kauramaitoa, sweet chili-kastiketta, kananmunia, erilaisia tuoreita kasviksia ja fetajuustoa

Entä kuivakaapistasi ?
Pastaa, chian-siemeniä, tomaattimurskaa, kahvia, Nutellaa(heikkous), kaurahiutaleita ja mannasuurimoita

Entä pakastimesta ?
Pakastevihanneksia ja -marjoja, erilaisia proteiineja, jäätelöä, ja ylijäämä ruokia hätävarana

Mausteet, joita käytät eniten ?
Suola, pippuri, cayennepippuri, valkosipuli ja pähkinäöljy

Lempi ruokakauppa ?
K-Citymarket ja Lidl

Mitä ostat kaupasta viikoittain ?
En välillä kerkeä käymään kaupassa viikon aikana muuten kuin ostamassa kauramaitoa ja kissoille ruokaa, mutta sitten kun aika ja jääkaappi huutaa että nyt kauppaan niin yleensä koriin tarttuu: kananmunia, jogurttia, kanaa, jauhelihaa, possusuikaleita, bataattia/perunoita ja muita vihanneksia, tuoreita marjoja tai hedelmiä, nuudeleita ja appelsiinimehua

Mitä himoitset darrassa ?
Pizza, rullakebab, burgerit ja kiinalainen ruoka
Mitä syöt kovimmassa kiireessä ?
Yleensä kovassa kiireessä en kerkeä syömään mitään, koska harvemmin nälkä yllättää silloin, mutta nyt minulla on menossa opettelu syödä jotain pientä, nopeaa ja sellaista minkä saa napattua nopeasti mukaan. Olen todennut että hedelmäpiltit sopivat tähän tarkoitukseen hyvin, tai proteiinipatukat. - vanukkaat ja -jogurtit.

Uusin ruoka-innostus omassa keittiössä ?
Fuusiointi, kahden ihan ääripään yhdistäminen. Esimerkiksi japanilaisen ja amerikkalaisen keittiön yhdistely, skandinaavialaisen ja espanjalaisen keittiön yhdistely tai kaikki erikoisjuomat joissa on yhdistetty kaksi ääripäätä esimerkiksi punajuurilatte. Etsin koko ajan uusia reseptejä ja mietin miten niitä voisi muokata ja toteuttaa kotikeittiössä.

Kiinnostavin ruoka-trendi ?
Itseäni on aina kiinnostanut muiden maiden ruokakulttuurit ja trendit mutta nyt tällä hetkellä kiinnostus on noussut skandinaavialaista keittiötä kohtaan.

Mitä ruokaa tekee mieli just nyt ?
Isän grillikassleria, täytettyjä herkkusieniä, parsaa, bearnaiskastiketta ja uusia perunoita. Kesän mieliteot ovat päässeet valloilleen !

Lisää vastauksia löytyy tästä ja tästä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !