Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Oudon omituiset tapani x 10

Hellurei ihanat ! Meillä jokaisella on outoja, omituisia ja persoonallisia tapoja joita eivät kaikki aina ymmärrä, mutta silti meillä kaikilla on ne omat jutut jotka sitten kuljettavat arkea eteenpäin. Pariinkin otteeseen olen saanut kuulla omista tavoistani ja siitä sainkin idean tulla jakamaan teille kymmenen omaa oudon omituista tapaani.
1. Nukun viiden tyynyn kanssa ja mukavuutta lisätäkseni minun on pakko aina ennen kuin menen nukkumaan käydä hakemassa molemmat tytöt sänkyyn kanssani.

2. Aina kun puhun pitkään puhelimeen niin rupean siivoamaan tai muuten vain tekemään kodinhoitojuttuja.

3. Rakastan mainoksia. Keskiviikkoisin ja lauantaisin täällä päin jaetaan ilmaisjakelut joiden välissä on kunnon mainosniput jotka käydään heti silloin tai sitten viimeistään seuraavana päivänä lävitse. Samoin Postin oma Postinen tuo mukanaan mainoksia mutta yleensä liian vähän.

4. Yleensä kun ajan autolla kuuntelen musiikkia todella kovaa ja tunteella, mutta kun ajan parkkipaikalle niin hiljennän musiikkia ja olen kuin en olisi tehnyt mitään.
5. Jos keitän kahvia pelkästään itselleni, keitän koko pannun. Meillä on tällä hetkellä termospannuinen kahvinkeitin ja siksi ajattelen että jos en nyt juo koko pannua niin ehkä puolen tunnin tai tunnin päästä tekee mieli lisää kahvia.

6. Jos olen yksin kotona ja menen suihkuun, otan itselleni musiikkia mukaan ja lauleskelen. Näin pystyn välttämään sen etten kuule omituisia ääniä oven toiselta puolelta suihkussa ollessani.

7. Jos katson elokuvaa, sarjaa, kirjoitan blogia tai teen ihan mitä tahansa tietokoneella, niin kannan sen joka paikkaan sitten mukanani, esimerkiksi olen sängyssä ja katson elokuvaa, iskee hirveä jano, niin otan tietokoneen mukaani kun haen itselleni vettä keittiöstä. Mitään ei voi pysäyttää tai jättää kesken kaiken.

8. Puhun todella paljon itsekseni yksin ollessani siksi että saisin pidettyä itseni perillä mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi, vai tehdäkkö yhtään mitään. Ja kotona jos en juttele itselleni niin sitten juttelen yksin vuoropuhelua kissojeni kanssa.
9. Välillä kun leivon, en edes itse syö tekeleitäni vaan leivon siksi että saisin sen ihanan vasta leivotun tuoksun kotiin. Mutta sitten kun tulee vieraita käymään, turvaudun yleensä kaupan antimiin.

10. Uskon horoskooppeihin, joka aamun someselauksien joukossa luen kyseisen päivän horoskooppi-ennustukset pariltakin eri sivustolta ja kuvittelen päässäni mitä ihanaa tai kamalaa päivän aikana voi tapahtua.

Kerro ihmeessä sinun outo tapasi kommenttikenttään !

2 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä tosi hauska postaus :D Iteki uskon (aina välillä) horoskooppeihin ja puhun aina itekseni. Joskus ajatuksia on ihan liikaa päässä ja on hyvä saada edes yksi niistä ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla etten ole yksin tämän yksin höpöttelyn kanssa ! :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !