Sivut

tiistai 9. tammikuuta 2018

Ihonhoidon lempparit

Huomenta vaan kaikille ja ihanaa tiistaita ! Meikäläisellä on menossa jo kolmas kuppia kahvia ja silmät on edelleen hieman kiinni, mutta en anna pienen väsymyksen haittaa koska päätin tulla teille jakamaan minun lemppareita tuolta ihonhoidon puolelta, pari kuukautta sitten kirjoittelinkin omia lemppareita ja tottumuksia hiusten hoidosta joten nyt on aika siirtyä ihonhoidon pariin.
Aikaisemmin omalla kohdalla varsinkin kasvojen ihonhoito perustui pelkästään kuorintaan, kosteuspyyhkeisiin ja nassurasvaan jota levitin aina ennen meikin aloittamista. Voi ei... Mutta nyt, olen hurahtanut kaiken maailman kasvovesiin, rasvoihin, öljyihin, kuorintoihin, geeleihin, tippoihin ja kaikkeen muuhun mitä nyt markkinoilla on. Sitten on tietenkin luonnonkosmetiikka, teollinen kosmetiikka, vegaanin kosmetiikka, sekasyöjän kosmetiikka, mitä näitä nyt on ja löytyy. Melkeinpä kaikki tuotteet mitä käytän on tarkoitettu normaalille tai kuivalle iholle, ette voi edes arvata miten paljon keittiöpuolen töissä kasvot kuivuu saati miten vaikeaa on palauttaa ihon normaali kosteustasapaino.
Organic Shopin Aloe & Bambu moisturizing Face Gel-mask
Tämä naamio on päässyt osaksi meikäläisen suihkurutiineja, levitän tätä ennen suihkua kevyen kerroksen kasvoille anna hetken vaikuttaa ja suihkussa pesen pois, jäljelle jää raikas tunne kasvoille. Ja toi tuoksu, syötävän hyvä !
The Body Shopin Tea Tree kasvovesi ja öljy
Löysin tuon Tea Tree öljyn Ruotsin matkaltamme, ja ensimmäisestä käyttökerrasta rakastuin siihen. Öljy on todella monikäyttöistä, se on valmistettu hoitamaan ihon epäpuhtauksia ja ongelmakohtia joko paikallishoitona tai sitten isommille alueille. Sekä isona yllätyksenä itselleni tuli käyttöohjeita lueskellessani niin tätä voi myös käyttää jalkahoidoissa, kylvyissä, höyryhengityksessä ja hieronnassa.
Ihoa kirkastava Tea Tree kasvovesi on ehkä paras kasvovesilöytöni ikuisuuteen, kasvovesi soveltuu juuri minun iholleni ja siinä piilee salaisuutena puuterihiukkasia jotka auttavat pitämään ihon mattapintaisena.
Olen havainnut parhaimmaksi järjestyksessä näille tuotteille että ensiksi putsaan ihon kasvovedellä sitten öljyä ongelmakohtiin tai koko naamalle ja rasva päälle.
L'oréal Paris Rare flowers meikinpoistovoide
Tästä meikinpoistovoiteestä on tullut niin lempparini ettei enää laiskuus iske meikinpoiston kanssa toisin kuin ennen. Tästä ei jää sellaista rasvaista tai kuivaa oloa kasvoille vaan meikinpoiston jälkeen kasvoilla vallitsee vaan rentous ja puhtaus. Kyseessä on siis kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu voide jonka pitäisi poista kaikki meikin rippeet kasvoilta. Itse käytän tätä aamuin ja illoin ennen Tea Tree tuotteita.
L'oréal Paris Hydra Genius päivävoide
Niin kuin paketissa luki tuloksien kohdalla että välittömästi ihon on raikkaampi, pehmeämpi ja miellyttävän tuntuinen ja päivästä toiseen iho on kosteutettu ja kauniin näköinen niin tämän voin tyytyväisen alle kirjoittaa. Huomasin tuloksia heti viikon käytön jälkeen, kasvojen iho oli paljon kosteampi, raikkaampi ja kauniimman näköinen kuin ennen. Tällä päivävoiteella voin hyvillä mielin viimeistellä kasvojeni puhdistuksen.
Emma S. London Lounge Handcream
Olen ihminen joka pesee paljon käsiä ja näin talvella kylmyys kuivattaa kädet niin helposti että kaikkien helpointa on turvautua todella hyvään ja miellyttävän tuoksuiseen käsirasvaan. Löysin kyseisen käsirasvan myös meidän Tukholman reissulta ja ensimmäisestä käytöstä lähtien olen rakastanut tätä. Tämä käsirasva sisältää Santelipuuta ja pohjoismaista puuvillaa luoden lämpimän tuoksun ja pitää kädet kosteina ja pehmeinä pitkään käytössä.

Mitä löytyy sinun lempi ihonhoito tuotteista ja päätykö joku näistä sinun testilistalle ?

Ihanaa tiistaina ja alkanutta viikkoa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !